[livicon_evo name=”rocket.svg” style=”lines” size=”80px” stroke_style=”original” stroke_width=”original” try_to_sharpen=”true” rotate=”none” flip_horizontal=”false” flip_vertical=”false” stroke_color=”#22A7F0″ stroke_color_action=”#b3421b” stroke_color_alt=”#F9B32F” stroke_color_alt_action=”#ab69c6″ fill_color=”#91e9ff” fill_color_action=”#ff926b” solid_color=”#6C7A89″ solid_color_action=”#4C5A69″ solid_color_bg=”#ffffff” solid_color_bg_action=”#ffffff” colors_on_hover=”none” colors_hover_time=”0.3″ colors_when_morph=”none” brightness=”0.1″ saturation=”0.07″ morph_state=”start” morph_image=”none” allow_morph_image_transform=”false” stroke_width_factor_on_hover=”none” stroke_width_on_hover_time=”0.3″ keep_stroke_width_on_resize=”false” animated=”true” event_type=”hover” event_on=”self” auto_play=”false” delay=”0″ duration=”default” repeat=”default” repeat_delay=”default” draw_on_viewport=”false” viewport_shift=”oneHalf” draw_delay=”0″ draw_time=”1″ draw_stagger=”0.1″ draw_start_point=”middle” draw_color=”same” draw_color_time=”1″ draw_reversed=”false” draw_ease=”Power1.easeOut” erase_delay=”0″ erase_time=”1″ erase_stagger=”0.1″ erase_start_point=”middle” erase_reversed=”true” erase_ease=”Power1.easeOut” touch_events=”false”][/livicon_evo]

Történt már olyan veled, hogy szerettél volna egy kicsit más bőrébe bújni? Vagy kipróbálnál olyan dolgokat, melyekre nincs lehetőséged?

De ki mondta hogy nincs??

A VR-technológiának köszönhetően (A virtuális valóságról itt olvashatsz bővebben ) ma már belebújhatsz bárkinek a bőrébe, vagy kipróbálhatsz veszélyes dolgokat kockázat nélkül. Lehetsz egy játék hőse, főszereplő! Repülhetsz gép nélkül, bejárhatod a világot a nappalidban, vagy akár a munkahelyeden, lehetsz tűzoltó vagy épp graffiti művész.

Biztonságos adrenalin fröccs. Jól hangzik ugye?

A legjobbat viszont a végére hagytam! A VR-technológia ma már túlmutat a szórakozáson, egyre elterjedtebb az oktatásban is.

Ha érdekelnek ilyen innovatív szolgáltatások és szeretnéd feldobni saját vagy ismerőseid napjait, ajánlom a www.unrealex.hu weboldalt, ahol sok hasznos információt és lehetőséget találsz a témakörrel kapcsolatban.